Ik vind het belangrijk om mij als kindercoach steeds te blijven bijscholen. Nu ben ik bezig met een

online kinderyoga, Wil ik nu yogadocente worden? Nee, wat ik wil is om kinderen te helpen om rustig te worden en om op hun ademhaling te letten.

Helen Purperhart is hierin mijn grote voorbeeld. Zij bezit over veel fantasie en heel veel oefeningen die je gewoon thuis kan doen, samen met je kind. Zij schreef hele leuke boeken en haar spelkaarten vind ik heel mooi.

Wat ik van haar leerde is hoe eenvoudig het soms is om van de ene oefening naar de andere over te gaan, het ene moment ben je een boom, het andere moment een vogel,...

Haar online kinderyoga training raad ik zeker aan aan elke ouder die met zijn of haar kind tot rust wil komen, je hebt er niets voor nodig. Je kan het thuis doen wanneer je maar wilt.

Je kan er zelf een gratis proefversie vinden.

Meer weten hierover? Neem dan een kijkje op: (klik even op de mooie gekleurde letters en dan zie je de link verschijnen en ben je er zo)

Verder ben ik voor deze opleiding nog op zoek naar enkele kinderen bij wie ik een oefenlesje mag geven die gefilmd mag worden en gedeeld worden in een gesloten groep want elke goede cursus vraagt natuurlijk huiswerk. Indien ik jouw kind mag filmen mag je mailen naar kindercoachannick@hotmail.com